ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 11:59

 

Δράμα, 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α   Ο Τ Α Ν    Ο    Κ Ο Σ Μ Ο Σ    X Α Ν Ε Τ Α Ι………

Ο   Π Α Ρ Α Γ Ο Ν Τ Ι Σ Μ Ο Σ     Κ Α Ν Ε Ι    Π Ε Ρ Μ Α Ν Α Ν Τ.

Σίγουρα η χώρα μας ζει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Η ανεργία καλπάζει, οι εργαζόμενοι ζουν με μισθούς πείνας, οι συνταξιούχοι δεν παίρνουν συντάξεις αλλά φιλοδωρήματα, το σύστημα υγείας καταρρέει και οι «φίλοι μας» περί άλλα τυρβάζουν.

Αντίπαλος μας δεν είναι η ΑΜΚΕ «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ» αλλά οι πρακτικές συγκρότησης της και η λειτουργία του προγράμματος κοινωνικής εργασίας.

Πρακτικές που έχουν σχέση με παραγοντισμούς ολκής και μιας αντίληψης πολιτικάντικης διαχείρισης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όταν προσπαθούν κάποιοι να βάλουν «τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων» για να αναδείξουν τον εσμό των πρακτικών, τότε ο καθωσπρεπισμός σας, σας οδηγεί στο να χαρακτηρίζεται το Δελτίο Τύπου του Ε.Υ.Κ. Δράμας «παραληρηματικό»!!!!

Ποια είναι η γνώμη σας κύριε Πρόεδρε του ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ για την δημοσιοποίηση οικονομικών προσωπικών δεδομένων και μάλιστα από συνεργάτη σας;

Δεν αρκεί να μας λέτε ότι δεν σας ζητήθηκαν και ότι δεν δόθηκαν από εσάς τα στοιχεία.

Δεν παρουσιάστηκαν απλά στοιχεία όπως λέτε αλλά ποσά που υπάρχουν μόνο σε εκκαθαριστικά της Εφορίας που έχουν κατατεθεί στον φορέας σας.

Πως μπορούν όμως αυτά να αντληθούν; Πείτε μας εσείς που έχετε γνώσεις υπολογιστών και κοινής λογικής που εμείς δεν διαθέτουμε με βάση την ανακοίνωση σας και να προκύψουν από τους πίνακες;

Θα συμφωνήσουμε μαζί σας ότι όταν φτάνεις στον «πάτο» εξαντλείται ο κατήφορος.

Θα συμφωνήσουμε ότι πρέπει να είμαστε παρόντες στα προβλήματα της κοινωνίας αλλά όχι από τη «σκιά του όνου».

Να είστε σίγουρος ότι θα συναντηθούμε σε κινητοποιήσεις του Ε.Υ.Κ. Δράμας και ότι θα σας κοιτάμε στα μάτια γιατί τα δικά μας μάτια είναι και της ψυχής.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα φυσικά πρόσωπα, έχουμε πρόβλημα με τις πρακτικές και σ’ αυτές θα είμαστε απέναντι.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 12:16