Συνάντηση με το Άρμα Πολιτών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γραφείο τύπου Ε.Υ.Κ. Δράμας   
Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 08:11

 

Δράμα, 15 Απριλίου 2013

 

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

Συνάντηση με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Δράμας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Δημαρά, την Κυριακή, 15 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος συν. Γ. Σαβρίδης ενημέρωσε για τα προβλήματα στο Νομό, την αυξημένη ανεργία, την αδήλωτη μαύρη εργασία, τις εκατοντάδες θέσεις που έχουν χαθεί, τη μη υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε, πως τα προβλήματα της εργατικής τάξης ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι να έχουν περιέλθει σε πολύ δεινή θέση με τις δραματικές μειώσεις στα εισοδήματά τους.

Τέλος, τόνισε ότι ο μόνος δρόμος διαφυγής από αυτή την αδιέξοδη πολιτική είναι ο μαζικός αγώνας ενάντια στην τρόικα και στους εκφραστές της.

Με τη σειρά του ο κ. Δημαράς εξέφρασε τη συμπαράσταση του κόμματός του στους αγώνες των εργαζομένων και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό των Δραμινών για να παλέψει ο,τιδήποτε χρειαστεί ο τόπος μέσα από τη Βουλή.

Η Διοίκηση


 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 12:34