ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γραφείο τύπου Ε.Υ.Κ. Δράμας   
Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 10:18

Παραδόθηκε σήμερα, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, ένας πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής, αγορασμένος από το Εργατικό Κέντρο Δράμας, σε υλοποίηση της απόφασης του ΔΣ,, ως 1ο βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή στις 15-3-2017, μεταξύ δημοτικών σχολείων της Π.Ε. Δράμας.
Η εκδήλωση είχε γίνει σε συνεργασία με την Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας παράρτημα Δράμας και κατά τη διάρκειά της, εκτέθηκαν οι ζωγραφιές των παιδιών από 8 δημοτικά σχολεία, στα οποία δόθηκαν επίσης ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ως έπαινοι συμμετοχής.
Από πλευράς του 8ου Δημοτικού Σχολείου δόθηκε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
"Αισθανόμαστε βαθύτατη την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά ενός Η/Υ στο σχολειό μας, στις 2 Ιουνίου 2017. Η ενέργειά σας αυτή, φανερώνει ότι σας διακρίνει ευαισθησία για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής των παιδιών μας, τα οποία καλούνται να προετοιμασθούν για τη ζωή τους με πολλά εφόδια, καθώς οι απαιτήσεις σήμερα είναι πολλές και οι προοπτικές δυσοίωνες.
Όταν όμως άνθρωποι, όπως εσείς, σκέπτεστε, νιώθετε και βοηθάτε τα παιδιά μας, και το βαρύ έργο των εκπαιδευτικών ανακουφίζετε και τους κινδύνους των παιδιών μειώνετε. Εκ μέρους όλου του Συλλόγου Διδασκόντων και των Γονέων και Κηδεμόνων, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να είστε πάντοτε παράδειγμα ανθρώπων που με τη δημόσια δράση τους εργάζονται για το καλό του κοινωνικού συνόλου και ειδικά για την ευάλωτη ακόμη νέα γενιά."